Loading
Club Szabályzat

Club Szabályzat>

A Polaris Klub tagjaként vállalod, hogy betartod a Polaris Klub alább olvasható, 11 pontos szabályzatát.
(elérhető a weboldalon vagy a Polaris márkakereskedőjénél)
 1. A Polaris Klub az off-road és a márka szerelmesei érdekében jött létre. A klub célja, hogy összehozza a Polaris járművek tulajdonosait és felhasználóit az önfeledt szórakozás érdekében. Célunk, hogy együtt fedezzünk fel új és rendkívüli terepeket, motiváljuk egymást és egy páratlan közösséget építsünk. A Polaris Klubhoz való tartozással elfogadod, hogy a Meteor Motortech Kft. és a Polaris Hungary hivatalos kereskedői tájékoztatásokat küldjenek neked az aktuális hírekről, eseményekről és promóciókról.
 2. A Polaris Klubba kétféleképpen lehet regisztrálni. Megteheted közvetlenül a márkakereskedőnél, vagy a www.polarisclub.hu weboldalon található regisztrációs űrlap kitöltésével (kattintson a linkre és legyen a Polaris Klub tagja).
 3. A Polaris Klubba való regisztráció megerősítéséhez el kell olvasnod a Polaris Klubhoz való csatlakozás általános feltételeit. A regisztrációs űrlapot tartalmazó oldal alján tudod jelezni, hogy ezt megtetted és elolvastad a leírt feltételeket.
 4. A Polaris Klubba bárki beléphet, aki Polaris járművel rendelkezik (modellévtől függetlenül).
 5. A Polaris Klub minden tagja tagsági kártyát, járműmatricát és egy üdvözlő levelet kap. A klubtagot nem terhelik tagsági költségek.
 6. Kiskorúak tagságához szülői vagy törvényes képviselői hozzájárulás szükséges a jelentkezési lapon.
 7. A Polaris Klub tagsági kártya semmilyen módon nem minősül fizetőeszköznek.
 8. Bármilyen cím, vezetéknév vagy járműváltozást be kell jelenteni a Polaris Klubnak. A klubtag garantálja az összes információ pontosságát, és kizárólag a klubtag viseli a felelősséget a hibás vagy elavult adatokért.
 9. A Polaris klubkártya elvesztése és/vagy ellopása esetén a tulajdonos köteles értesíteni a Polaris Klubot az eseményről. A kártyát érvénytelenítik és egy új, más számmal ellátott kártyával helyettesítik.
 10. A klubtag bármikor felmondhatja a Polaris Klub tagságát, valamint visszavonhatja a személyes adatainak felhasználásához és feldolgozásához adott hozzájárulását az it@motortech.hu e-mail címre küldött, a tagsági kártya számának, keresztnevének és vezetéknevének feltüntetésével
 11. Minden Felhasználót úgy tájékoztatunk a szabályzatban bekövetkezett változásokról, hogy az általa a regisztrációs űrlapon megadott e-mail címre megküldünk egy, a Szabályzat változásáról szóló összefoglalót tartalmazó tájékoztatót. A Szabályzat változásáról szóló értesítés legkésőbb 7 naptári nappal a módosított Szabályzat bevezetése előtt történik.

menu-login hu translation missing
footer_impressum hu translation missing
footer_cookie_close hu translation missing